tiistai 11. syyskuuta 2012

when you stop and look around the life is pretty amazing

Oon niiiiin onnellinen! Vietin sunnuntain kahden ihan mahtavan typykän kanssa! Meghanin,joka on Jenkeistä ja Clemencen, joka on Ranskasta :) Pyörittiin kaupungilla, leikittiin malleja yhden superkivan kahvilan takapihalla sekä leivottiin ja syötiin nutella-crepoja Meghanin luona! Ollaan kaikki samanlaisia höhläpäitä niin saatiin kaupungilla monia kummallisia katseita, kun siellä mentiin kolmestaan :D Well we are just exchange students, haha!

Viikonloppuna on Meksikon itsenäisyyspäivä ja sehän on täällä ihan valtava juttu! Kadut on täynnä kaikennäkösiä kojuja, joissa myydään lippuja ja sombreroja! En oo ite viel ostanu sombreeroo, mut voi olla et ostan sellaisen viikonloppua varten! Perjantaina rotary järkkää meille vaihtarelle noche mexicanan, jossa siis syödään perinteistä meksikolaista ruokaa perinteisissä meksikolaisissa vaatteissa, can't wait!!

Nyt tää suuperhyväntuulinen oona täältä maailman toiselta puolelta lähtee tekemään enkun läksyjä ja sitä kautta nukkumaan! Nauttikaa kuvista ;) Buenas días Finlandia y buenas noches México!

Ps. Täällä myydään jo kaupoissa joulukoristeita!! En älyy :D jajaja

1 kommentti:

Larissa kirjoitti...

Ihania kuvia! :-)