perjantai 28. syyskuuta 2012

Mexico City

MEXICO2012 031MEXICO2012 035MEXICO2012 045MEXICO2012 055MEXICO2012 069MEXICO2012 098MEXICO2012 089MEXICO2012 080


Moikka kaikille!

Mä oon onneks taas terveenä ja pääsin jo itseasiassa viime viikonloppuna ihmisten ilmoille!
Perjantaina oltiin vaihtariporukalla leffassa ja lauantaina juhlittiin toisen saksalaisen vaihtarin synttäreitä! En ookkaan kertonut täällä, mutta meitä vaihtareita on täällä Tulancingossa 11.
Kaksi Saksasta, kaksi Ranskasta, kaksi Brasiliasta, yksi Usasta, yksi Belgiasta, yksi Thaimaasta, yksi Taiwanista ja mä :D Tykkään tosi paljon siitä, me ollaan tosi tiivis porukka. Tehdään joka viikko yhdessä jotain ja nähdään aina espanjan tunneilla sekä meidän Rotary -klubi järjestää meille usein kaikkea tapahtumaa :) Tuun kaikkien kanssa hyvin toimeen ja me ollaan niin kuin perhe!

Yllä olevat kuvat on sunnuntailta, kun suunnattiin host-isän ja host-siskon kanssa Mexico Cityyn.
Siellä me käytiin sellaisessa 43-kerroksisessa rakennuksesta, josta näki koko kaupungin! Sieltä oli kyllä upeet näkymät! Harmi vaan, että sää oli vähän pilvinen niin noista kuvista tuli aika synkkiä..
Käytiin myös syömässä ja käveltiin kaupungilla! :) Meillä oli tosi kiva päivä!

Tällä viikolla oon ollut reippaana koululaisena koulussa ja espanjan tunneilla. Oon löytäny myös uuden lempparikarkin! Haha, se on sellanen chilikarkki ja se on niiin hyvää! Ja sitten eilen olin yhden tytön läksiäisissä, koska se lähtee huomenna Brasiliaan vaihtoon. Viikonlopun suunnitelmat on vielä vähän auki, mutta luultavasti teen jotain koulukavereiden kanssa! Saa nähdä :)

BESOS, Oona <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hellou!

Vautsi, oot päässy kunnon miljoonakaupunkiin. Taloa silmänkantamattomiin. Varmaan meni hississä korvat lukkoon :) Tiiätkö oliko noi punaiset pyörät semmoisia turistipyöriä?

Tv. Late

Ps Mageet farkut :)

Unknown kirjoitti...

Joo toi on kyllä pari kertaa Lahden kokonen... :D Nii meni korvat lukkoon! Ja joo noi on just sellaisia turistipyöriä! Niitä on tuolla kaikkialla ja ne on tosi käteviä :) kiitos paljon ja terkkuja!

-Oona