tiistai 21. elokuuta 2012

Malaga

P8204171 allas P8204140 rom.teatteri P8204156 picasso P8204169
Viimeisiä lomapäiviä viedään! Ylihuomenna lennän Italiaan ja fiilis alkaa olla aika korkeella! Vähän jännittää lentää ihan yksin ilman muita vaihtareita, mutta kaipa mä perille löydän... :)
Oon jo yli viikon yrittänyt totutella tähän neljänkymmenen asteen helteeseen ja silti aina ulkona kävellessä tekee vaan mieli pulahtaa kylmään altaaseen. Noo tätä on ootettu! :D

Eilen olin äitin kanssa vallottamassa Malagaa; Venla lähti jo aikasin aamulla takaisin koulun penkille. Meillä oli kiva päivä vähän isommassa kaupungissa vaihteeks, vaikka meijän tuurillahan siellä sattui olemaan pyhäpäivä.. Melkein kaikki kaupat oli siis kiinni, mutta eihän se meitä haitannu! Shoppailun sijaan ihmeteltiin Picasson outoja maalauksia, käveltiin pienois-sademetsässä ja syötiin aivan ihanat suklaajäätelöt sekä monenlaisia tapaksia (mä maistoin mustekalaa!) :)
Nyt lähetään koko poppoo Mijas Puebloon, joka on pieni espanjalainen kylä, jossa talot on söpöjä valkoisiksi kalkittuja. Kylä on tuolla jossain korkeella vuorenrinteellä ja sinne ei pääse ollenkaan autoilla! Aasitaksit odottaa<3 ;)

Ei kommentteja: