perjantai 31. toukokuuta 2013

EN QUERETARO CON MIS AMORES




Pari viikkoa takaperin mina ja maailman paras rotarypiiri, 4170, suunnattiin viikonlopuksi piirin konferenssiin. Se oli meidan viimeinen tapaaminen piirin vaihtareiden kanssa. Meita vietiin taas vaikka minne! Vierailtiin upeissa kirkoissa ja suloisissa pikkukylissa. Kaytiin myos ostamassa matkamuistoja ja syomassa superhyvia tacoja :D  Lauantaina mua jannitti tosi paljon, koska mut oltiin valittu puhumaan kaikkien edessa mun vaihtovuoden parhaista paloista. Suoriuduin kuitenkin hyvin ja sain myos aploodeja ;) Viimeisena iltana nautittiin toistemme seurasta pitaen hauskaa. Sunnuntaina fiilis oli tosi haikee. Jouduttiin sanomaan heipat ja se oli kauheeta :( Vihaan jaahyvaisia... Tutustuin jokaikiseen meidan piirin vaihtariin, joka teki kaikesta vaikeempaa. Meilla oli ihan paras porukka! 4170 on perhe <3 

Palasin kotiin uupuneena. Halusin vain nukkua viikonlopun univelat pois ja niin ma teinkin :)Vietin parhaan viikonlopun vahaan aikaan! 



1 kommentti:

Emilia kirjoitti...

Ihana kuulla että D4170 toimii! Ite oon suuntaamassa Meksikoon 26 päivän päästä ja mul on sama piiri! On ollu kiva lukee sun vaihtokuulumisia täältä, ni on päässy vähän Meksikon makuun :)