torstai 21. maaliskuuta 2013

A-C-A-P-U-L-C-O!!

Hola guapoos!

Pahoittelen kaikille, että musta ei oo kuulunut täällä blogin puolella piitkään aikaan! Nää viimeviikot on ollut mulle aika hetkisiä ja tapahtumarikkaita ja oon vaan nauttinut mun olostani täällä :) Muutama viikko takaperin vaihdoin isäntäperhettä ja se vaihto meni tosi hyvin! Viikko sen jälkeen sunnuntaina lähdettiin vaihtareiden kanssa tutustumaan uskomattoman kauniiseen rantakaupunkiin, Acapulcoon.

Meidän kaupungin rotaryt välittää meistä tosi paljon. Ne järjestää meille paljon retkiä ja tapahtumia, jonka takia meillä ei käy aika pitkäksi koskaan. Meillä on aina joku retki,jota odottaa :)
Tää Acapulcon retki oli siis yksi niiden järjestämistä reissuista. Ajettiin sinne ensin noin kuusi tuntia bussilla. Meidän bussimatkat on aina täynnä naurua ja laulamista (ja syömistä), joten ne matkat menee tosi nopeesti! Hotelli, jossa oltiin oli upee ja rauhallinen. Meidän lomapäivät koostu auringon palvomisesta, uimisesta, hieronnoista,shoppailusta, tacoista(!!!!) sekä yöllisistä tyttöjen keskeisistä jutuista :) Luultiin, että palataan kotiin keskiviikkona, mutta rotaryt yllätti meidät tiistai-iltana kertoen, että jäädään sinne seuraavaan sunnuntaihin asti. Sää oli ihan mahtava koko viikon. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja mittari näytti +30 joka päivä ;)

Tänään mulla alkaa viikon mittainen pääsiäisloma ja noin kahden viikon päästä lähdetään piirin vaihtareiden kanssa kauan odotetulle RUTA MAYALLE!!

Loppuun vielä muutama räpsy meiän matkalta :)

















2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Acapulco on ihana!! Ja ruta maya on vaa jotain uskomatonta:) disfruta!! -jonna, mx 2010-2011:p

Larissa kirjoitti...

näitä postauksia on kiva lukea :-)