tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ekat tuliaiset :)

Kuvaussessio1 056 P7173482 P7173480 P7173484 P7173469 P7173478 P7173475 P7173487

Sain aamulla leipomisinspiksen ja tossa yläpuolella on lopputulos :) En malta oottaa et pääsen Italiaan syömään kaikkia ihania pastoja ja pitsoja ja ja.. En itseasiassa oikeen edes tiedä mitä muita italialaisia herkkuja on :D Mutta infoon tänne sitten heti kun oon maistellu niitä ruokia itse!

Eilen kävin Marimekon tehtaanmyymälässä Herttoniemessä ja sieltä ostin tuliaiseks halvalla tollasen sinisen pussukan. Lisäksi ajattelin viedä Marimekon servettejä (mitkä taitaa olla aika monen muunki vaihtarin matkalaukussa) :) Ne nyt vaan sattuu olemaan kevyitä, halpoja ja suomalaisia... kai?

Mukaan lähtee myös Fazerin sinistä, Geishaa, pätkiksiä ja lakuja. Muumipurkkaa oli kanssa pakko ostaa ton aivan ihanan pussin takia! Kattoo nyt mitä kaikkee muuta mä vielä tän kuukauden aikana keräilen tuliaisiks. Oisko kenelläkää ideoita? :)

Muutama viikko sitten soitin MEK:iin ja kerroin että olen lähdössä vaihtariks Italiaan. Sieltä sitten lähetettiin mulle kotiin esitteitä Suomesta, muutama italiaks ja englanniks (Oona sai kans espanjaks) ja lisäks vielä pari Suomen karttaa. Noi esitteet on musta tosi hyviä ja niitten kuvitukseen on oikeesti panostettu! Jos ehitte vielä hankkii noita niin kannattaa :)

Synttärilahjaks sain iskältä yhessä kuvassa olevan Samsonite Cosmoliten. Se on tosi kevyt ja käy hyvin mun käsimatkatavaralaukuksi. Nään jo silmissäni sen kun yritän selviytyy lentokentillä ton pikkusen laukun ja sit vielä sellasen superison lentolaukun kanssa... Varmasti tosi kaunis näky ;D

Oona on enää muutaman päivän Suomessa ja mäki alan pikkuhiljaa tajuta että me ei oikeesti nähdä vuoteen! Mutta jätetään itkut myöhemmäks ja nautitaan vikat yhteiset päivät täysillä täällä kylmässä ja sateisessa Suomessa<3

-Senja

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Meille tulee kyl niin ikävä sua Senjuliini! Aivan ihanaa blogii pidät Oonan kanssa! <3 <3 <3

saksalaisvaihtari kirjoitti...

Hyvä tuliainen Suomesta ois kanss salmiakkia.

Unknown kirjoitti...

Senjulilla tulee kanssa ikävä kaikkii täält Suomessa!! <33

Ja toi salmiakki on hyvä! Voisin ostaa pienen paketin vaikka en siitä ite kauheesti pidäkkään :D