keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Miércoles

Hola chicooos! Como están?

Täällä arki rullaa kivasti, mutta tosi nopeasti eteenpäin. Nyt on jo keskiviikko, mutta musta tuntuu ihan maanantailta. Syy siihen on se, että maanantaina meillä oli koulun kanssa aamulla vain sellainen lippukulkue, jonka jälkeen päästiin kotiin jo ennen kahtatoista. Eilenkään en mennyt kouluun, koska lähdettiin piirin vaihtareiden kanssa Ciudad de Mexicoon. Siellä mentiin vierailemaan Meksikon "eduskuntataloon". Se oli ihan kiinnostavaa käydä siellä. Päästiin jopa telkkariin :D

Me kaikki 50 vaihtaria herätetään kyllä aika paljon huomiota aina, kun kokoonnutaan yhteen. Ensinnäkin kaikilla on päällä se Rotary-takki, joka on täynnä pinssejä. Ihmiset kiinnittää niihin tosi paljon huomiota ja jotkut tuleekin kyselemään, että mistä me ollaan ja miksi meillä on ne takit. Kaikki myös höpöttää juttuja omalla kielellään, mikä lisää kiinnostavuutta. Tosta porukasta oon saanut tosi paljon kivoja kavereita ja en malta odottaa, että päästään lähtemään yhdessä Ruta Mayalle huhtikuussa!! Meidän kaupungin vaihtariperhe sai uuden jäsenen maanantaina, kun yksi poika saapui Brasiliasta Meksikoon. Ihan kiva, että se on poika, koska suurin osa meistä on kuitenkin tyttöjä.

Huomenna oon ollut täällä taas yhden kuukauden lisää ja viikonlopuksi lähdetään hostperheen kanssa reissuun, mutta siitä lisää myöhemmin :)!

Besitos, Oona














Ei kommentteja: